Horoscop lunar Balanta decembrie 2024

dreptate, simpatie, armonie și intelect Horoscop Balanta decembrie 2024 – predicții astrologice precise și gratuite.

Sănătate

Energie susținută pentru întreaga lună care va deveni grija, hotărâre, tonus muscular și chiar uneori, un vârf de sarcasm ascuțit! Horoscop lunar Balanta decembrie 2024 – cele mai interesante prognoze astrologiechskie aici.

Horoscop lunar Balanta decembrie 2024 – prognoză

În decembrie, Balanța va fi caldă și ospitalieră. Te vei bucura de faptul că poți face pe cineva fericit, așa că te vei bucura de cumpărăturile de cadouri de Crăciun și de pregătirea sărbătorilor. De asemenea, vei avea un gust pentru romantism, pe care partenerul tău îl așteaptă de mult, așa că invită-l la wellness sau la cină și rezervă un moment doar pentru tine. S-ar putea să vă aștepte câteva surprize în acest timp, așa că țineți ochii deschiși și fiți deschisi. Sănătatea vă va servi, astfel încât să vă bucurați din plin de sărbătorile de Crăciun. Horoscop Balanta decembrie 2024 – toate sfaturile astrologilor aici.

Familie

Horoscopul lunar 2024 vă reamintește că ar trebui să aveți controale medicale anuale în familie. Aceasta este o modalitate de a rezolva dificultatea familiei tale în a încerca să aibă un copil. Dacă este posibil, puteți avea un medic de familie pe care familia dvs. îl poate consulta oricând din când în când. Astrologia 2024 te încurajează să fii puternică în timpul sarcinii. Sunt zile în care vei avea chef să renunți din cauza dificultăților care vin cu el. Nu-ți folosi sentimentele pentru a lua decizii majore în viața ta. Fii mereu atent la angajamentul tău față de căsătorie, în special în timpul retrogradului Mercur din 2024.

Carieră

Închei anul cu stil, poți conta pe cei din jur pentru a-ți împărtăși ideile sau pentru a primi sfaturi. Decizând să mergi spre ceva nou și să faci proiectele tale realitate, faci pași mari.

Relaţii

Precizări, proiecte și chestiuni de familie: mai bine le discutați imediat, fără a amâna vacanța! Ai putea anticipa astfel mai multe situatii iritante, capabile sa ingreuneze relatia. Dacă știți, de exemplu, că nu sunteți de acord să invitați o anumită rudă sau un prieten, nu amânați până în ultimul moment, ci clarificați la începutul lunii. În rest, un moment fantastic pentru a accelera temperaturile pasiunii și a vă prăji partenerul la foc mare. Vei putea demonstra o senzualitate frumoasa.

Dragoste

În dragoste, lucrurile vor merge foarte bine. Acest semn se va simți foarte pasional și viața lor sexuală va fi foarte activă. Celibatarii se vor simti atrasi de oameni cu bani si o pozitie profesionala buna. Semnul Balanță este foarte probabil ca pe parcursul acestei luni să aștepte atenție și cadouri de la pretendentul ei. Pasiunea și banii vor merge mână în mână, iar Balanța nu se va putea disocia una de cealaltă. Dragostea va trebui să fie exuberantă, sofisticată și pasională.

Finanţa

Prin urmare, este mai bine să concentrezi cele mai importante situații în această primă parte a lunii decembrie, când vei fi asistat de vigilență mentală, comunicare, claritate și creativitate. Cu toate acestea, gritul va rămâne mereu activ, dar odată cu venirea sărbătorilor nu va servi decât să răspundă prost celor care ar trebui să-ți atribuie sarcini suplimentare!

Bani

Dacă Jupiter nu a contribuit anterior (între 10 mai și 28 octombrie) la averea ta, te va ajuta să-ți îmbunătățești veniturile între 20 decembrie și 20 februarie.

Horoscop Balanta decembrie 2024 – la ce să te aștepți?

În decembrie, Balanța va fi cordială și ospitalieră. Te va bucura faptul că poți face pe cineva fericit, așa că te vei ocupa cu plăcere de cumpărăturile cadourilor de Crăciun și de pregătirile pentru sărbători. De asemenea, vei prinde gustul romantismului, pe care partenerul tău îl așteaptă de mult timp, așa că invită-l la spa sau la cină și rezervați-vă puțin timp doar pentru voi. S-ar putea ca în această perioadă să te aștepte câteva surprize, așa că fii cu ochii în patru și fii deschis. Starea de sănătate va fi bună, astfel încât să te poți bucura din plin de sărbătorile de Crăciun.

Noroc

De la începutul lunii, veți fi absorbiți de atmosfera de Crăciun. Nu vă veți gândi la nimic altceva decât la sărbătorile ce se apropie, pe care le veți petrece în cercul familial. S-ar putea să vă faceți unele griji în legătură cu certuri care pot apărea. Chiar dacă vor avea loc, veți încerca să rămâneți pozitiv și să le rezolvați cu o abordare diplomatică.Pe la sfârșitul lunii decembrie, s-ar putea să vă simțiți copleșit de melancolie și de gândul că a mai trecut încă un an. Nu vă mai faceți griji. Influența Lunii va fi puternică și veți păși în Anul Nou cu piciorul drept, așa că lăsați în urmă îndoielile și bucurați-vă de Anul Nou cât mai mult posibil.De la începutul lunii, acesta va fi absorbit de atmosfera de Crăciun. Nu te vei gândi la altceva decât la următoarea vacanță pe care o vei petrece în cercul familiei. S-ar putea să fii îngrijorat de argumentele care pot apărea. Chiar dacă o fac, vei încerca să fii pozitiv și să le rezolvi cu demersul tău diplomatic.La sfârșitul lunii decembrie, s-ar putea să te simți copleșit de melancolie și de ideea că a mai trecut un an. Nu vă faceți griji. Influența Lunii va fi puternică, iar în Anul Nou vei intra cu piciorul drept, așa că uită de îndoieli și bucură-te cât mai mult de Revelion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *