Horoscop lunar Leu decembrie 2024

Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul Horoscop Leu decembrie 2024 – predicții astrologice precise și gratuite.

Sănătate

Multa energie si multa grinta: decembrie iti va oferi vitalitatea necesara pentru a face fata lunii sarbatorilor, intre angajamente tot mai mari, dorinta de sarbatoare, intalniri cu prietenii si solicitari ale familiei. Horoscop lunar Leu decembrie 2024 – cele mai interesante prognoze astrologiechskie aici.

Horoscop lunar Leu decembrie 2024 – prognoză

În decembrie, Leul se va bucura de spiritul Crăciunului în toată plinătatea lui. Puteți lăsa toate sarcinile în urmă, deoarece nu mai aveți odihnă, și vă puteți concentra pe cumpărături și pregătirea pentru festivitățile de Crăciun. După mult timp, îți vei putea revedea membrii familiei, așa că acordă-le toată atenția și ascultă-i. Vor fi recunoscători pentru asta. În această perioadă, imaginația ta te va ține treaz noaptea, deoarece nu reușești să-ți implementezi ideile într-un fel sau altul. Veți avea o interacțiune excelentă cu copiii, așa că oferiți-le membrilor familiei ajutor în a se ocupa de ei dacă nu aveți încă copii. Horoscop Leu decembrie 2024 – toate sfaturile astrologilor aici.

Familie

Horoscopul lunar 2024 îți amintește că ar trebui să nu fii secret în ceea ce faci online. Nu permiteți smartphone-ului dvs. să creeze distrageri care ar putea să vă distrugă familia. Folosește-ți smartphone-ul pentru a te conecta la membrii familiei tale și nu te ține departe. Astrologia 2024 te încurajează să-i oferi soțului tău respectul pe care îl merită în timpul sarcinii. Nu este momentul să profitați și să începeți să vă folosiți prost soțul/soția. După ce te-ai bucurat de luna de miere a vieții tale, începeți să planificați cum să vă creșteți familia împreună. Continuați să oferiți tot ce ați mai bun unul altuia în timpul retrogradului Mercur din 2024.

Carieră

Totul este în regulă pentru tine dragă Leu, sunt de așteptat unele ajustări, în afară de asta, norocul este de partea ta. Profită de magia sărbătorilor de Crăciun pentru a le demonstra celorlalți că îi iubești, fii imaginativ.

Relaţii

Dialogul, sentimentele și atracția fizică vor fi puse în valoare de stele! Decembrie începe bine dar va fi deosebit de favorabil mai ales pentru realizarea unor proiecte concrete, pentru a da startul a ceva special pentru cuplu, cum ar fi o excursie, achiziționarea casei sau un parteneriat. Înainte de Crăciun, Jupiter va deveni favorabil: tranzitul său este legat de expansiune, noroc, bunăstare externă și internă. Un efect pozitiv asupra relației tale ca o îmbrățișare caldă dată din inimă!

Dragoste

Dragostea în această lună va funcționa mult mai bine pentru această zodie, care va trăi în armonie cu partenerul său și se va simți liber și relaxat. Va dori să facă lucruri noi în cuplu și poate decide să petreacă Crăciunul sau Anul Nou într-o altă țară.

Finanţa

Așa spune Mercur, favorabil profesiei și comunicării, mai ales la începutul lunii, și mai ales așa spune Jupiter că cu puțin timp înainte de Crăciun va trece în Berbec, dându-ți începutul unei lungi perioade de noroc și expansiune.

Bani

Dacă doriți să vă măriți veniturile, nu veți ezita să vă aplecați înapoi pentru a colabora (între 10 și 18). Din 20 încolo, cei care ar îndrăzni să vă refuze orice vor trebui să fie atenți. Mergi ușor pe 22.

Horoscop Leu decembrie 2024 – la ce să te aștepți?

În decembrie, Leul se va bucura din plin de spiritul Crăciunului. Îți poți folosi toată munca în spate, pentru că nu mai ai odihnă și te poți concentra pe cumpărăturile de Crăciun și pe pregătirile pentru sărbători. După o lungă perioadă de timp, vă veți revedea familia, așa că acordați atenție lor și ascultați-i, vor fi recunoscători pentru asta. În această perioadă, imaginația ta nu te va lăsa să dormi și va trebui să-ți implementezi cumva ideile. Te vei înțelege cu copiii, așa că oferă-le atenția de care au nevoie.

Noroc

În decembrie, Saturn în Vărsător îi va ajuta foarte mult pe Lei iar aceștia își vor baza acțiunile pe nevoile familiei lor.Veți fi foarte conservator în timpul sărbătorilor și veți încerca să păstrați toate tradițiile. Acest lucru vă va ajuta să păstrați calmul și va avea un efect benefic, în special asupra copiilor și a partenerului dvs., care vor fi extrem de recunoscători pentru asta. În prima jumătate a lunii, evitați oboseala fizică și șederile prelungite afară, deoarece veți fi predispus la boli pulmonare și gripe. Chiar și gripa obișnuită v-ar putea pune la pământ și vă va strica Crăciunul.În luna decembrie, Saturn în Vărsător îi va ajuta foarte mult pe lei, iar aceștia își vor baza acțiunile pe nevoile familiei lor. Vei fi foarte conservator în timpul sărbătorilor și vei încerca să păstrezi toate tradițiile. Acest lucru te va ajuta să rămâi calm și va avea un efect benefic, în special asupra copiilor tăi și partenerului tău, care va fi extrem de recunoscător pentru asta. În prima jumătate a lunii, evită oboseala fizică și șederea îndelungată în aer liber, deoarece vei fi supus problemelor pulmonare și a altor boli. Chiar și gripa obișnuită te poate lovi și îți poate strica Crăciunul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *