Horoscop lunar Pesti decembrie 2024

Zodie modestă și sensibilă, au o percepție internă puternică și plină de inspirație Horoscop Pesti decembrie 2024 – predicții astrologice precise și gratuite.

Sănătate

Energie slabă, predispusă la nervozitate, multe, prea multe gânduri în minte. Iată punctul slab al lunii, vitalitatea. Horoscop lunar Pesti decembrie 2024 – cele mai interesante prognoze astrologiechskie aici.

Horoscop lunar Pesti decembrie 2024 – prognoză

În decembrie, Peștii vor fi sănătoși, ceea ce va fi rezultatul bunei dispoziții. Folosește-l și păstrează-ți capul liber și organizează-ți prioritățile. Nu trebuie să vă grăbiți; încercați să vă luați ceva timp și să o abordați ca o recapitulare a acestui an și luați în considerare ce drum să mergeți anul viitor. În această perioadă de timp, vei prefera să-ți petreci timpul singur pentru că vei avea tendința de a prelua energiile negative și problemele celorlalți. Încercați să păstrați distanța și să vă concentrați asupra voastră. Horoscop Pesti decembrie 2024 – toate sfaturile astrologilor aici.

Familie

Horoscopul lunar 2024 vă reamintește că ar trebui să vă străduiți să eliminați cuvântul divorț din vocabularul dvs. ca familie. Nu amenințați și nu șantajați niciodată soțul/soția cu un divorț. Rămâneți la temelia căsătoriei care vă încurajează să rămâneți împreună la bine și la rău, mai ales în întâlnirile retrograde ale lui Mercur din 2024. Prognoza astrologiei pentru 2024 te încurajează să sărbătorești și să te bucuri de sarcina familiei tale. Pregătiți-vă să primiți un nou membru al familiei dvs. Asigurați-vă că angajamentul față de soțul dvs. este mai mare decât diferențele dvs. ca modalitate de a vă menține familia unită.

Carieră

Daca situatiile nu ti se potrivesc nu faci mare lucru din asta, din momentul in care reusesti sa rezolvi anumite dificultati, urmeaza restul. Fii receptiv, fără a exagera. Ai încredere în sentimentele tale.

Relaţii

Dacă locuiți împreună, familia, banii, petrecerile și copiii vor afecta alegerile și disponibilitatea dumneavoastră. Cu toate acestea, ar putea fi și gelozia sau nemulțumirea care afectează negativ cuplul. Oricum ar fi, stai bine, pentru că ești pe cale să ajungi la o concluzie pozitivă, cel puțin pentru tine. Marte în Gemeni te presează de mult timp și va continua să o facă până în primăvara viitoare. Dar cu puțină răbdare îl vei încolți și îl vei reduce la tăcere cu puterea sentimentelor și a alegerilor tale.

Dragoste

Lucrurile în dragoste vor fi lin, chiar dacă nu va fi cel mai bun lucru al lunii. Ei vor duce vieți separate, fiecare va merge pe drumul său și asta îi va separa pe parteneri.

Finanţa

Atunci stai, că în curând vin sărbătorile și poți lăsa numărătoarea și cererile deoparte pentru o clipă. Nu în totalitate, însă, pentru că vești pozitive sunt pe drum pentru unii dintre voi. Munca grea și efortul vor merita.

Bani

Din 20, revine Jupiter, care probabil contribuise între 10 mai și 28 octombrie la creșterea veniturilor tale financiare. Dacă nu ți-ai primit încă tributul, ar putea fi acum și până pe 20 februarie.

Horoscop Pesti decembrie 2024 – la ce să te aștepți?

În decembrie, Peștii vor avea o stare de sănătate bună, care va fi rezultatul bunei tale dispoziții. Profită de ea și păstrează-ți mintea limpede și pune-ți în ordine prioritățile. Nu trebuie să te grăbești; încearcă să îți acorzi puțin timp și să abordezi această situație ca pe o recapitulare a acestui an și să te gândești ce cale să urmezi în anul următor. În această perioadă, vei prefera să îți petreci timpul singur pentru că vei avea tendința de a prelua energiile negative și problemele celorlalți. Încearcă să păstrezi distanța și să te concentrezi asupra ta.

Noroc

Sărbătorile de iarnă vor fi o oportunitate excelentă pentru Pești de a-și face planuri pentru anul viitor. Încercați să vă imaginați unde ați dori să vă vedeți peste un an și gândiți-vă cu atenție la cum să realizați acest plan. O astfel de planificare poate fi dificilă, dar datorită lui Mercur, va fi mai ușoară.Gândiți-vă la relațiile dumneavoastră și analizați-le cu atenție în decembrie. Este posibil să găsiți pe cineva printre prieteni care are un efect destul de negativ asupra dumneavoastră și vă ia energia. Încercați să vă îndepărtați cât de mult posibil de astfel de oameni pe perioada sărbătorilor.Sărbătorile de iarnă vor fi o oportunitate excelentă pentru Pești de a-și face planuri pentru anul care vine. Încearcă să-ți imaginezi unde ți-ai dori să te vezi peste un an și gândește-te cu atenție cum să-ți atingi acea dorință. Această planificare poate fi dificilă, dar datorită lui Mercur, va fi mai ușor.Gândește-te la relațiile tale și analizează-le temeinic în luna decembrie. Este posibil să întâlnești pe cineva printre prietenii tăi care are un efect foarte negativ asupra ta și îți poate lua energia. Încercați să stați cât mai departe de acești oameni în timpul sărbătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *